Eigen Huis Schilderservice

De voordelen van onze Schilderservice
Goed buitenschilderwerk is van belang voor de waarde van uw woning. Maar zelf schilderen is een flinke klus en uitbesteden is een hoop geregel. Waar vindt u een goed schildersbedrijf en hoe beoordeelt u de kwaliteit en betrouwbaarheid? Veel leden lopen rond met deze vragen. Daarom hebben we in 2015 Eigen Huis Schilderservice ontwikkeld waarmee we samen met Uw Schilderwerk BV de beste kwaliteit regelen. Alle schilders die meedoen, zijn zorgvuldig geselecteerd en hun werk wordt na afloop gecontroleerd door onze experts. Daar bovenop krijgt u ook nog eens de beste garantie.

Eigen Huis Schilderservice is een samenwerking van Vereniging Eigen Huis en de volgende twee partners:

Uw Schilderwerk BV 
Voor de uitvoering van het schilderwerk buiten werkt Vereniging Eigen Huis samen met het bedrijf Uw Schilderwerk BV dat gespecialiseerd is in schilderonderhoud. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het schilderwerk van Eigen Huis Schilderservice en werkt met zorgvuldig geselecteerde schilders verspreid over het hele land. Hierbij let Uw Schilderwerk BV op de manier van werken, kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Zo bent u verzekerd van perfect uitgevoerd buitenschilderwerk.

Sikkens
Op basis van kwaliteit, prijs en distributienetwerk heeft Eigen Huis Schilderservice gekozen voor verfleverancier Sikkens. Een internationaal erkend merk dat hoogwaardige kwaliteit verfproducten levert aan professionele schilders en consumenten. Met de topkwaliteit buitenlakken van Sikkens wordt uw woning maximaal beschermd en blijft uw houtwerk lang goed. Daarom kunnen we vier tot zes jaar volledige garantie op het buitenschilderwerk geven.